Supersterren in Madame Tussauds, lunchen in Hotel Krasnapolsky en Kerst in Museum Willet-Holthuysen

Zaterdag 14 december hebben 24 kinderen en 7 begeleiders genoten van een drukke dag vol activiteiten. Madame Tussauds was de eerste stop. We liepen door een wereld van sterren heen: de top DJ’s van de wereld kwamen voorbij, waarbij we ook een plaatje mochten draaien. De sporthelden van Nederland werden ook uitgedaagd door de kinderen van Laat Ze Maar Lachen. Rico Verhoeven durft zich niet meer in de ring te vertonen. We zongen een toontje mee in een opname studio van onze nieuwste single. En buigden voor het Koninklijk paar die ook aanwezig waren in Madame Tussauds ten tijde van ons bezoek.

Nadat alle foto’s met de sterren waren genomen werden we ontvangen door Hotel Krasnapolsky met een overheerlijk buffet. De tafels waren mooi gedekt en de gastheer opende het buffet. Het buffet was zo uitgebreid dat op de bordjes van de kinderen zowel patat, hamburger, drop, muffins en tomaatjes te zien waren. Ook was er een chefkok die live ijs maakte. Wat een heerlijke smaak! Er was zelfs een kerstboom van allerlei lekkernij. We hebben genoten!

Toen op weg naar de volgende activiteit Museum Willet-Holthuysen. Een oud grachtenpand uit de 19e eeuw die door een rijke familie geschonken werd als museum. Hier konden we zien hoe er vroeger kerst werd gevierd. Een kerstboom met echte kaarsen en kerstballen die van glas waren gemaakt. Wel 100 jaar oud. We hebben zelfs geoefend om net als de mensen van vroeger deftig de trap op te lopen. Dat zag er voortreffelijk uit!

Daarna snel door de regen terug naar de Dam, want daar stonden de ouders alweer bij de kerstboom te wachten. Dan is 1 km lopen best wel lang. Het was een super dag vol activiteiten.

Alle sponsoren van dit uitje hartelijk dank: Madame Tussauds, Hotel Krasnapolsky en Museum Willet-Holthuysen. Het was een hele bijzondere dag, mede dankzij jullie gastvrijheid.

Tot de volgende keer!