Samen Lachen
Eindhoven

Stichting Samen Lachen organiseert uitjes
voor kinderen bij wie dit door hun
thuissituatie niet mogelijk is.

Kinderen zoeken superhelden

Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben. Dat is in het kort wat Stichting Samen Lachen doet. Er zijn heel wat kinderen van 4 tot 12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Alleen al in Amsterdam leven zo’n 40.000 kinderen en jongeren onder de armoedegrens. Die hebben dus een superheld nodig!

Daarom organiseren we voor die kinderen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Tilburg eens per maand een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, een dierentuin, een voorstelling of een speeltuin. Zo word je als donateur of vrijwilliger een superheld voor de kinderen!

Agenda

Volg Samen Lachen Eindhoven op social media

Facebook: Samen Lachen Eindhoven | Facebook

Instagram: Samen Lachen Eindhoven (@samenlacheneindhoven) • Instagram-foto’s en -video’s

Word vrijwilliger!

Word vrijwilliger en maak samen met ons enthousiaste team deze toffe uitjes mogelijk. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar begeleiders en dagcoördinators voor de uitjes. Vind jij het leuk om in teamverband te werken en werk je graag met kinderen? Dan is dit de vrijwilligersklus voor jou! Vrijwilligers die zich voor lange tijd in kunnen zetten voor Stichting Samen lachen vinden wij heel fijn, maar als jij tijd hebt om je voor 2 uitjes in te zetten is ook zeer welkom! Onderaan deze pagina kun je de uitjes van de afgelopen maanden bekijken.

Wil je graag vrijblijvend meer informatie of rechtstreeks naar de vacatures?

Stuur een email naar : eindhoven@samenlachen.nl

of ga naar de vacatures: