Samen Lachen
Eindhoven

Stichting Samen Lachen organiseert uitjes
voor kinderen bij wie dit door hun
thuissituatie niet mogelijk is.

Kinderen zoeken superhelden

Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben. Dat is in het kort wat Stichting Samen Lachen doet. Er zijn heel wat kinderen van 4 tot 12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Alleen al in Amsterdam leven zo’n 40.000 kinderen en jongeren onder de armoedegrens. Die hebben dus een superheld nodig!

Daarom organiseren we voor die kinderen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen eens per maand een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, een dierentuin, een voorstelling of een speeltuin. Zo word je als donateur of vrijwilliger een superheld voor de kinderen!

Agenda

Eindhoven zoekt commissieleden!

Vanwege een stukje natuurlijk verloop en een doorstart na de coronacrisis, zijn wij als Stichting Samen Lachen in Eindhoven voor onze commissie, op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om zich in te zetten om kinderen in Eindhoven die het hard nodig hebben een onvergetelijke dag te bezorgen. Ben je enthousiast? Voor onze commissie in Eindhoven zijn we op zoek naar:

Klik voor meer informatie op de link van de betreffende functie.

Dus vind jij het leuk om je in te zetten om kinderen in Eindhoven die het hard nodig hebben een onvergetelijke dag te bezorgen? En wil je dit samen met een enthousiast vrijwilligersteam doen? Wacht dan niet en solliciteer via EindhovenDoet op een van de vacatures!