Samen Lachen
Utrecht

Stichting Samen Lachen organiseert uitjes
voor kinderen bij wie dit door hun
thuissituatie niet mogelijk is.

Kinderen zoeken superhelden

Kinderen zoeken superhelden! Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze onbezorgd plezier kunnen hebben, dat is in het kort wat Stichting Samen Lachen doet. Er zijn namelijk heel wat kinderen van 4 – 12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Het aantal gezinnen dat in Utrecht leeft, is helaas hoog. Dat heeft tot gevolg dat 8% van de kinderen in armoede opgroeit, ofwel gemiddeld 2 à 3 kinderen in een schoolklas. Wij bieden hen graag een leuke middag uit!

Daarom organiseren we voor deze kinderen in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht een Eindhoven eens per maand een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, de Domtoren beklimmen, een voorstelling bekijken of naar een speeltuin. En om dit te kunnen doen, zijn we altijd op zoek naar meer superhelden! Dat kan in de vorm van een donatie maar ook door vrijwilliger te worden en af en toe mee te gaan op een uitje met deze kinderen.

Het bestuur in Utrecht bestaat uit drie leden. Neem gerust eens contact met ons op als je vragen of goede ideeën hebt, of meer wilt weten over wat wij doen, en wat u wellicht voor ons zou kunnen doen!

Agenda

 • Klimbos

  3 september

 • Utrecht 900

  22 oktober

 • Nog niet bekend

  12 november

 • Bakken in de bakkerij

  10 december

 • Bioscoop

  21 januari