Het Kerstwintercircus!

Op zaterdag 21 december, in het weekend voor de feestdagen, zijn wij met een groep van maar liefst 60 kinderen en een groep vrijwilligers van de Rotary naar het Kerstwintercircus in Eindhoven geweest. En wat was het een spektakel! De kinderen zaten op het puntje van hun stoel en hebben zichtbaar genoten!

Voor dat we onze plekjes in de zaal zouden innemen, konden de kinderen eerst nog even lekker ravotten en zelfs schaatsen in de foyer van het Parktheater. Na dat iedereen zijn of haar energie een beetje kwijt was en iedereen voorzien was van iets lekkers kon de voorstelling dan eindelijk beginnen! En alles wat je van een circus verwacht was er te zien! Zo waren er verschillende acrobaten, jongleurs, clowns en was er zelfs een act met een motor!

In de pauze was er speciaal voor Laat Ze Maar Lachen een stuk van de foyer afgesloten waar de kinderen opnieuw iets lekkers konden eten en drinken om daarna weer vol spanning terug te zaal in te gaan voor de finale van de show! De oooohs en de aaaahs waren duidelijk niet van de lucht!

Het was tevens het laatste uitje van het jaar 2019. We kunnen terugkijken op een jaar vol leuke activiteiten waarvoor we iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd heel erg willen bedanken!

Tot ziens in het volgende jaar!