Samen Lachen
Rotterdam

Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben. Dat is in het kort wat Stichting Laat Ze Maar Lachen doet. Er zijn heel wat kinderen in Rotterdam van 4 tot 12 jaar die er door hun thuissituatie niet even uit kunnen. Voor die kinderen organiseren wij eens per maand een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, Blijdorp, een voorstelling of een speeltuin.

Rotterdam Marathon 2024: sponsor onze Marieke voor meer gratis uitjes!

Op 14 april sta ik aan de startlijn van de Rotterdam Marathon, mijn allereerste marathon! Deze uitdaging is niet alleen een persoonlijke mijlpaal voor mij, maar ook een mooie kans om positief bij te dragen aan het leven van kinderen uit kansarme gezinnen in Rotterdam. Als vrijwilliger bij Stichting SamenLachen heb ik gezien hoe belangrijk en waardevol het is om deze kinderen een onbezorgde dag te bezorgen, vol plezier en mooie herinneringen.

Daarom wil ik graag deze gelegenheid aangrijpen om geld in te zamelen voor de maandelijkse uitjes van SamenLachen. Geen bijdrage is te klein, want elk beetje helpt om een glimlach op hun gezicht te toveren!

Namens mij en alle vrijwilligers: bedankt voor je donatie!
Marieke 

Doneer hier voor Marieke

€1,030 van €750 opgehaald
Persoonlijke info

Mollie

Totaalbedrag: €45.00

Agenda

Hoe kunt u aanmelden?

Het aanmelden gaat online via onze website. Zodra de aanmelding open staat, kunt u hiernaast klikken op aanmelden. Bij het aanmelden wordt onder andere gevraagd om aan te geven hoe u terecht bent gekomen bij Samen Lachen. Onze aanmeldprocedure verloopt in twee fases:

1. In eerste instantie gaat de aanmelding alleen open voor professionals die een ‘code’ van ons hebben ontvangen. Wij geven namelijk voorrang aan ouders die zijn aangesloten bij hulpinstanties als Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), wijkteams en voedselbanken. Mensen die bij deze organisaties werkzaam zijn, kunnen van ons een code ontvangen om een kind met voorrang aan te melden.

2. Na ongeveer een á twee weken gaat de aanmelding voor iedereen open en is er geen code meer nodig. Wij kunnen geen garantie geven dat er dan nog plekken over zijn.

Overige informatie

De ouders zelf of professionals zoals wijkteammedewerkers kunnen kinderen aanmelden. Het is niet de bedoeling dat ouders meegaan met het uitje. Voor de begeleiding van de uitjes gaat ongeveer één vrijwilliger mee per 4 kinderen.

Bent u hulpverlener in de gemeente Rotterdam of omgeving? En kent u kinderen die onze uitjes goed kunnen gebruiken? Stuur dan een e-mail naar info.rotterdam@laatzemaarlachen.com, we kunnen dan als gewenst maandelijks de code doorsturen aan jullie.