Het kerstwintercircus: Vliegende mannen, vrouwen, paraplu’s, paarden en verbaasde kinderen

Op zaterdag 30 december zijn we met Samen Lachen Eindhoven naar het Kerstwintercircus geweest. Een mooie afsluiting van het jaar! In het prachtige Parktheater in Eindhoven hebben we een ontzettend leuke dag gehad met 50 kinderen en begeleiders!
Om te beginnen zijn we gestart met heerlijke soep, diverse broodjes met kaas en salami en warme worsten- en kaasbroodjes, aangevuld met fruit en vitamine water. Toen alle buikjes gevuld waren, konden we nog wat energie kwijt in de speelhoeken en bij de draaimolen maar toen ging het circus toch echt beginnen. We zaten op het podium, vlak bij de piste met de hele groep bij elkaar. Het was allemaal prachtig. De acrobaten deden belachelijk mooie en enge dingen, en de clown was hilarisch. In de pauze hadden we popcorn en frisdrank om het feest compleet te maken. Na de pauze gingen de prachtige acts gewoon door, wederom onder leiding van een gezellige band. We hebben heel veel geklapt en aangemoedigd, en ons enorm verbaasd en soms het hart vastgehouden. Met een laatste rondje in de draaimolen sloten we de dag af en werd iedereen weer opgehaald. Zelfs de restjes van de lunch konden we nog meegeven aan de kinderen voor thuis!
Een super gaaf uitje die begeleider en kind heeft verbaasd, verrast en even liet vergeten waar ze waren. Veel lachende gezichten!
         
       
       
       
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *