Een diepe buiging voor de heren van de Ronde Tafel 123 uit Den Haag!

Met een flitsende online donatie campagne heeft de Ronde Tafel 123 maar liefst € 4.123,- opgehaald voor onze Stichting Samen Lachen Den Haag.
Ronde Tafel 123 uit Den Haag heeft zich dit jaar verbonden aan onze Stichting. Daarbij gaven zij aan dat zij naast te willen helpen als vrijwilliger bij de uitjes die we organiseren, zij ook activiteiten wilden organiseren om geld te genereren voor ‘onze’ Haagse kinderen.
En daarmee een verschil te maken voor kinderen uit minimagezinnen.

Al diverse keren zijn de heren als vrijwilliger mee geweest naar een van onze uitjes, van dierentuin Blijdorp tot Madurodam, Aladdin de musical tot binnenkort K3 in het World Forum. Daarmee hielden zij dus woord.

Maar… dat niet alleen!

Tot onze grote verrassing ontvingen wij op 29 augustus een cheque van maar liefst € 4.123,- . Het resultaat van de online donatie campagne. A man, a man, a word a word is dus zeker op de heren van toepassing!

De Stichting Samen Lachen zet deze donatie graag in om met een bus vol kinderen naar De Efteling te kunnen gaan!  En ook daarbij mogen we weer rekenen op vrijwilligers van de Ronde Tafel 123!

Daarom deze diepe buiging voor onze Haagse heren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *