Dieren spotten bij Artis

Op zaterdag 23 april zijn we met 25 kinderen naar dierentuin Artis geweest. We begonnen met een lekkere lunch in het zonnetje. Wat een mooie dag! Daarna snel door naar de pinguins, kangoeroes, stokpaardjes, zeehonden en gorilla’s. De gorilla’s leven in een mooi binnenverblijf, waarbij ze met de “gorilla metro”, (zei één van de kinderen) over de weg naar een buitenverblijf konden lopen. In de vlindertuin moesten we even wennen aan de warme temperatuur, maar wat een mooie vlinders. We konden zelf het proces van een rups naar een vlinder uitgebreid bekijken. Wat een mooie kleuren: blauw, geel, rood en wat waren er veel!

Toen nog even spelen in de speeltuin. Een klimtoren met wel twee glijbanen. De kinderen klauterden naar boven in een rap tempo en kwamen gillend de glijbaan weer af. Wat een feest! Vinden we dit stiekem toch leuker dan dieren kijken?

De giraffen en olifanten waren groot! Wist je dat in de lengte van de giraffe wel drie volwassen mensen op elkaar passen? We zijn ook op kraambezoek geweest bij het olifantje Sanuk. Wat schattig!

Na de leeuwen, krokodillen, schildpadden, slangen weer door naar de uitgang. Daar hebben we nog een lekker ijsje gegeten en kregen alle kinderen een sleutelhanger van Artis de Partis. “Bedankt juf, hier ben ik heel blij mee”.

Al met al een fantastische dag! Bedankt aan onze superhelden die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *