Billy Bird hemelrijk; voor iedereen was er wel iets te beleven!

“Op een mooie ochtend vertrokken we met Stichting Samen Lachen naar Billy Bird Hemelrijk voor een dag vol plezier en avontuur. Met opgewekte gezichten en een flinke dosis enthousiasme stapten we in de bus bij het Centraal Station in Eindhoven. De reis was al mooi op zich, vol gezelligheid en spanning voor wat ons te wachten stond.

Eenmaal aangekomen bij Billy Bird Hemelrijk waren we meteen onder de indruk van alle attracties en de gezellige sfeer. Iedereen had er zin in! Van de kleintjes tot de grote avonturiers, voor iedereen was er wel iets te beleven. De tijd vloog voorbij terwijl we genoten van de verschillende attracties, waaronder een spannende achtbaan die voor de nodige adrenaline zorgde en de ballenbak waar we droog konden spelen tijdens de regen. Rond de lunch hebben we heerlijk gesmuld van lekkere frietjes met een snack naar keuze. Dat smaakte extra lekker na al het plezier dat we al hadden gehad!

Aan het einde van de middag, vol van indrukken en met een lach op ons gezicht, keerden we terug naar het Centraal Station in Eindhoven. Iedereen had een geweldige dag gehad en we kijken nu al uit naar het volgende uitje met Stichting Samen Lachen! Volgende maand staat er weer een leuk uitje op de planning. Op 25 mei gaan we met Stichting Samen Lachen naar het Prehistorisch Dorp in Eindhoven. We kunnen nu al niet wachten!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *