Uitjes starten in september weer op en stichting in nieuw jasje

Uitjes starten vanaf september weer op
Nu de maatregelen verder versoepeld worden kunnen wij natuurlijk ook niet wachten om weer uitjes te organiseren! Als er in de tussentijd geen veranderingen optreden en de versoepelingen geen negatief effect hebben op de verspreiding van het Coronavirus organiseren wij in alle steden op 19 september weer een uitje! Uiteraard hanteren we daarbij alle regels die ons vanuit de overheid en het RIVM zijn opgelegd. We kijken daarbij goed wat er op sportclubs (voor kinderen) en op de scholen aan maatregelen worden getroffen. Op dit moment werken we aan een protocol voor de uitjes dit najaar.

Voorjaar en zomeracties
In een aantal steden zijn al mooie acties georganiseerd voor de kinderen. Zo heeft Groningen fantastische pakketjes gemaakt met dank aan bedrijven en particulieren die zijn rondgebracht bij alle gezinnen met kinderen bij de Voedselbank! Rotterdam heeft net als Amsterdam een prachtig kleurpakket samengesteld voor de kinderen van diverse Voedselbanken van de stad met heuse prijzen voor de mooiste kleurplaten. En er volgen nog meer zomeracties in de steden waar Laat Ze Maar Lachen actief is!

Stichting in een nieuw jasje
Om de tijd goed te benutten hebben we als stichting besloten dat we deze tijd aangrijpen om onszelf eens flink te vernieuwen. Onze doelstelling blijft hetzelfde maar onze naam, website en activiteiten op social media worden meer van deze tijd. Hiermee hopen we onze kinderen, de ouders, vrijwilligers en sponsors nog beter te bereiken. We verklappen de naam, look en feel nog niet maar zullen zo snel mogelijk een tipje van de sluier oplichten!

We hopen dat jullie allemaal gezond en gelukkig zijn en zien jullie heel graag na de zomer weer op een van de uitjes! Als je voor die tijd vragen of ideeën hebt horen we het natuurlijk graag.