Eindelijk weer een écht uitje met 32 kids en 10 vrijwilligers uit Den Haag en Zoetermeer!

We gingen naar Madurodam en wat was dat weer een feest! De kinderen werden op drie verschillende locaties opgehaald in grote touringcars, net als op schoolreis.

Bij Madurodam aangekomen werd de groep opgedeeld in kleine groepjes om een speciale speurtocht te maken. De speurtocht leidde ons door het hele park, van naar DJ Armin van Buuren tot Schiphol, en ook langs leuke attracties, zoals een vliegtuig waar je in mag. Na de speurtocht kregen we een heerlijk lunchen met friet, kaassoufflés en limonade. Daarna het park weer in om de favoriete attracties (nog een keer) te bezoeken, te voetballen en om te spelen in de speeltuinen. Een aantal kinderen hebben het zelfs voor elkaar gekregen om kleddernat te worden bij het proberen het gat in de dijk te dichten.

Om de dag af te sluiten mochten de kids allemaal een portretfoto laten nemen met eventuele broertjes en zusjes, met het hele park op de achtergrond. Deze foto kregen de kinderen kado om mee naar huis te nemen voor de ouders. Helemaal tevreden stapten we om half 4 weer in de bussen terug.

Het was een prachtige dag waarop we heel veel samen gelachen hebben!