Een super lunch en een eigen bioscoopzaal

Afgelopen zaterdag stond het jaarlijkse uitje naar de bioscoop gepland! Een speciaal uitje dit keer, want we kregen versterking van Level Seven, een bedrijf in retro gaming. Zij stonden met 6 man sterk klaar om samen met de andere vrijwilligers de kinderen een mooie dag te bezorgen. Ruim 50 kinderen verzamelden zich op het Jaarbeursplein, waarna we vertrokken naar het NH-hotel. Daar werden we – zoals elk jaar – warm onthaald door de lieve medewerkers van het hotel die een heerlijk lunchbuffet voor ons hadden klaarstaan in een mooi versierde zaal! Bergen met broodjes, prikkers met poffertjes, grote bussen slagroom, donuts, smarties en kipnuggets, wat was er veel en wat was het allemaal lekker! Bij vertrek stond er voor iedereen een doosje met lekkers klaar, die namen we lekker mee naar de film.

In de bioscoop waren twee zalen helemaal voor ons gereserveerd. Voor de jongste kinderen stond de film De Geheimen van de Familie Vos op het programma, voor de oudere kinderen de film Game On. Twee spannende films, waar iedereen met wat lekkers van genoten heeft!

Aan het einde van middag werd iedereen weer opgehaald en kijken we terug op een heerlijke middag waarbij we, mede dankzij de hulp en financiële bijdrage van Level Seven ruim 50 kinderen lekker mee uit hebben genomen!

 

       

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *