Gezellig naar de bioscoop: de magische Disneywereld van Wish!

Op zaterdag 27 januari zijn we met Samen Lachen Eindhoven heerlijk wezen lunchen en daarna naar de bioscoop geweest! Een goede start van het nieuwe jaar! Samen met de begeleiders hebben de 43 kinderen een onwijs leuke dag gehad!
Omdat een gevulde maag belangrijk is, zijn we te voet naar Brownies & Downies gegaan bij het Victoriapark. Hier kregen de kinderen een heerlijk bordje met poffertjes, frietjes, een tosti en een kaassoufle. Uiteraard zat er ook een verkoelend drankje bij. Ook was het leuk om eens in zo’n mooi restaurant te zitten en lekker te eten.
Daarna zijn we wederom te voet naar de Vue bioscoop geweest. Een hartelijk ontvangstcomité bracht ons naar zaal 8. De zaal hadden we helemaal voor ons alleen, super gaaf! We bekeken de film Wish. Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha, een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Ster wordt genoemd. Asha en Ster nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.
Het was superfijn dat er een pauze was om de energie even aan te vullen. We kregen heerlijk popcorn, een lolly en een drankje. Iedereen kon toen rustig genieten van de tweede helft van de film. Na afloop kregen we nog een gave poster en een deurhanger, waarna we voldaan wederom zijn teruggelopen naar de ouders!
 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *