19 maart naar Monkeytown!

Zaterdag 19 maart ging Samen Lachen naar Monkeytown! Om zoveel mogelijk gezinnen op de hoogte te brengen van ons uitje, hadden wij een poster opgehangen bij de Voedselbank en veel op onze Instagram (@samenlachengroningen) gepost. Ouders konden hun kinderen opgeven via de mail, en zo konden wij 15 kinderen mee nemen op een leuk uitje!

Monkeytown is een groot binnenspeeltuin in Groningen. Kinderen van alle leeftijden konden mee, er was hier namelijk genoeg te doen! De kinderen hebben uren lang geklommen, trampoline gesprongen en van de glijbaan afgegleden. De wat kleinere kinderen hielden er voorval van om in de ballenbak te spelen of met blokken een grote muur te bouwen. En als de kinderen moe werden van het rennen en klimmen, konden ze even bijkomen en een glaasje limonade drinken met de vrijwilligers.

Na vier uur spelen, was het tijd om naar de Party Room te gaan! Hier kregen alle kinderen een frietje, snack en wat te drinken, want van een ochtend lang klauteren krijg je natuurlijk veel trek. Na het eten, kon iedereen nog een laatste keer van de glijbaan voordat de ouders er weer waren. We hebben het heel leuk gehad!