Naar de bioscoop: De Drekkies

23 april was het alweer tijd voor het volgende uitje, de bioscoop! Samen Lachen heeft dit keer geflyerd bij de Voedselbank, in de hoop om weer net zoveel kinderen mee te nemen als in de tijd voor Corona. Dit heeft zeker geholpen, zaterdag 23 april hadden we 8 nieuwe kinderen mee!

Om 09:45 werden kinderen verwacht bij Pathé Groningen, hier stonden de vrijwilligers hun op te wachten in onze rode vesten van Samen Lachen. Toen alle kinderen bij Pathé waren aangekomen en de ouders richting huis keerden, kreeg ieder kind een ‘Kids Combo’. Dit is een box van zoet of zoute popcorn met een sapje, klein zakje snoep en een sleutelhanger cadeau.

Zo verplaatsten we ons naar de bioscoop zaal, die we helemaal voor onszelf hadden! Hier hebben we twee uur lang hard gelachen om de film ‘De Drekkies’. Een grappige kinderfilm met een goed moraal; goed voor de aarde zorgen en niemand buitensluiten.

Toen de film voorbij was maakten we nog eén leuke groepsfoto (ook te vinden op onze Instagram: @samenlachengroningen!) en kreeg iedereen nog een waterijsje. Deze aten de kinderen op terwijl we aan het wachten waren op de ouders. Het was weer een geslaagde dag.