Samen Lachen Rotterdam
Voedselbank

Welkom cliënten van de voedselbank.
Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben, dat is in het kort wat Samen Lachen doet. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar organiseren wij eens per maand een gratis uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, diergaarde Blijdorp, een voorstelling of een speeltuin. Doen jullie deze maand ook mee?

Hoe kunt u aanmelden?

Fijn dat u ons gevonden heeft. Het aanmelden gaat online via onze website. Zodra de aanmelding open staat, kunt u hiernaast klikken op aanmelden. Bij het aanmelden wordt onder andere gevraagd om aan te geven hoe u terecht bent gekomen bij Samen Lachen. Onze aanmeldprocedure verloopt als volgt:

U klikt op de link van het uitje, hiernaast. Daar vult u de gegevens in die wij nodig hebben om de aanmelding compleet te maken. U ontvangt dan gelijk een email met de gegevens van uw aanmelding. Dit is gelijk de bevestiging. Een week van tevoren wordt u door ons gebeld en/of gemaild met de laatste informatie. Op de dag zelf verschijnt u op het afgesproken tijdstip op de locatie. U kunt uw OV-kaartje van de reis daar naartoe bij ons declareren, dan betalen wij deze terug.

Let op: het uitje is alleen voor kinderen, ouders mogen niet mee.

Nadat het uitje is geweest verwijderen wij al uw gegevens weer.

Overige informatie

De ouders zelf of professionals zoals wijkteammedewerkers kunnen kinderen aanmelden. Het is niet de bedoeling dat ouders meegaan met het uitje. Voor de begeleiding van de uitjes gaat ongeveer één vrijwilliger mee per 4 kinderen.

Als u nog vragen heeft kunt u altijd een mail sturen naar: rotterdam@samenlachen.nl

Agenda

In samenwerking met: