Pannenkoeken eten en naar Meester Kikker in DeLaMar Theater

Op zaterdag 16 december verzamelden 28 kinderen en 6 begeleiders op het Leidseplein voor de tentoonstelling van Meester Kikker. Eerst met zijn allen pannenkoeken eten bij The Pancake Corner. De pannenkoeken werden goed gevuld met poedersuiker, suiker en/of stroop. We mochten zelfs nog even kijken in de keuken hoe de pannenkoekenbakker de pannenkoeken omhoog gooide in de pan. “Wow, die meneer kan echt heel goed lekkere pannenkoeken bakken”.

Daarna liepen we met de kinderen een foto speurtocht op het Leidseplein; kun jij de hagedissen vinden? En de hond? Voor we The Pancake Corner uit waren, werd er al hevig gestreept op het papier. “Gevonden!”.

Om 14.00 uur de jassen afgeven bij de garderobe van het DeLaMar Theater en op zoek naar onze zitplaats in de zaal. We zaten op rij 10, 11 en 12, dus konden het allemaal erg goed zien! Er werd gelachen, mee gekwaakt en geklepperd. Wat een leuke voorstelling. Bedankt PodiumCadeauKaart voor het beschikbaar stellen van de kaarten.

Daarna nog even tikkertje spelen in het Vondelpark met de “juffen en meesters” van Samen Lachen. Als je getikt werd verander je in een kikker. Wat een lol, wat een feest! We kijken terug op een mooie dag!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *