Lancering nieuwe naam in Madurodam

Op 19 september gingen we (uiteraard coronaproof) naar Madurodam. We werden op drie verschillende locaties opgehaald in grote touringcars, waarin we, net als op schoolreis, gezellig hebben gekletst. Bij Madurodam aangekomen, werden we welkom geheten door niemand minder dan de Kinderburgemeester van Madurodam. Hij vertelde ons een mooi verhaal over de geschiedenis van het museum.

Daarna mochten we in de zon samen aftellen tot de onthulling van de nieuwe naam van de stichting: Samen Lachen!

Na deze feestelijke gebeurtenis werden we opgedeeld in kleine groepjes om een speciala voor ons georganiseerde speurtocht te maken. De speurtocht leidde ons door het hele park, van naar DJ Armin van Buuren tot Schiphol, en ook langs leuke attracties, zoals een vliegtuig waar we in mochten. We hebben veel geleerd! Na de speurtocht (het gevonden woord was ‘waterwolf’), gingen we heerlijk lunchen met friet, kaassoufflés en lemonade. Toen we weer opgeladen waren, gingen we het park weer in om onze favoriete attracties (nog een keer) te bezoeken, te voetballen en om te spelen in de speeltuinen.

Om de dag af te sluiten mochten we allemaal een portretfoto laten nemen van ons en eventuele broertjes en zusjes, met het hele park op de achtergrond. Ook kregen we van Madurodam allemaal een goodiebag met cadeautjes om mee naar huis nemen. Helemaal tevreden stapten we daarna weer in de bussen terug.

Het was een prachtige dag waarop we heel veel samen gelachen hebben!