De achtbanen van de Efteling zijn te gek!

Zaterdag 25 juni zijn we met drie bussen van Noord, Oost en Bijlmer, 91 kinderen en 25 vrijwilligers naar de Efteling geweest. Onderweg in de bus kregen alle kinderen een pen en een bingokaart. Wie kan er vanuit de bus de hondenpoep, de rode deur, het cijfer 32, de politieauto en nog veel meer plaatjes vinden? “Die wint een koelkast werd er al luid geroepen door één van de begeleiders.”  De kinderen streepten snel door.

Met een klein beetje vertraging kwamen we aan bij de Efteling. De groepjes werden onderverdeeld in leeftijd, achtbaan en niet achtbaan liefhebbers. Vriendjes en vriendinnetjes van andere bussen werden opgezocht en hup het park in.

De Python, Joris & de Draak, de Vogel Rok, het Sprookjesbos, de Droomvlucht, het hele park zag rood van de hesjes en truien van de kinderen en begeleiders van Samen Lachen. Na een paar attracties hadden we pauze en namen we een lekkere snack bij het restaurant. Om vervolgens nog snel aan te sluiten in de rij voor de Vliegende Hollander, daar waren we nog niet geweest. Zo zo, zelfs de begeleiding vond het donkere stuk in de achtbaan maar eng, maar de kinderen gaven geen kick! “Nog een keer, nog een keer!”. Nog een paar quotes van de kids:

“Op een schaal van 1-10, hoe leuk vond je vandaag? 100!!”

“Kunnen we morgen weer?”

“Echt zo bedankt! Dit had je niet hoeven doen”

Al met al weer een fantastische dag, bedankt alle vrijwilligers en ook onze vrijwilligers van NautaDutilh, hartstikke leuk dat jullie er bij waren. En alle sponsoren voor het mogelijk maken van deze mooie dag.

Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *