Coronavirus en Laat Ze Maar Lachen

Uitjes tot 1 juni gaan niet door
De maatregelen die het kabinet aanvullend heeft genomen om de impact van het Cornonavirus te beperken raken ook de activiteiten van onze stichting. De uitjes tot 1 juni zijn daarom in alle steden geannuleerd. Zodra er weer bijeenkomsten mogen worden gehouden en de uitjes weer kunnen plaatsvinden komen wij direct in actie. Vooralsnog gaan de uitjes na 1 juni wel door en hopen wij de kinderen in Amsterdam, Utrecht. Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Groningen weer te trakteren op een leuke dag uit!

Voor de kinderen en ouders
Het is een uitdagende tijd met z’n allen thuis. Schoolwerk, beperkt spelen met vriendjes en geen gezelligheid van school. Op deze website vindt je leuke dingen om thuis te doen of die helpen bij schoolwerk:
www.kidsproof.nl
www.bol.com/nl/m/thuisblijvertjes
www.devoorleeshoek.nl/scholendicht
www.teamtalento.nl
www.squla.nl
www.laatzemaarleren.nl
www.zapp.nl
www.kleuteruniversiteit.nl
www.heutinkvoorthuis.nl

Voor vrijwilligers en sponsors
Mocht je in de tussentijd iets willen doen dan is een donatie voor de voedselbank heel welkom. Zie www.voedselbankennederland.nl. Ook is doneren via het Leger des Heils, Kerk in actie, de Linda Foundation, het Armoedefonds en Kinderhulp Nederland mogelijk om bij te dragen aan initiatieven en acties voor kinderen in armoede. In diverse steden zijn ook initiatieven voor kwetsbare kinderen bijvoorbeeld in de vorm van het maken van pakketten.