Ajax, Ajax is ok, A J A X…en GameState

Op zaterdag 19 maart zijn we met 28 kinderen naar het Johan Cruijff Stadion geweest, lunchen en daarna ook nog gamen bij GameState. We begonnen met wat limonade en fruit, want het Johan Cruijff Stadion is groot en dat kost energie! Onze gids Christiaan kreeg alle kinderen aan het luisteren. Wat een interessante feitjes! In de kleedkamer van de tegenstander zijn maar 10 douches! En bij de kleedkamer van de Ajax spelers zijn er 12 en nog 2 jacuzzi’s. Hmmm….is dit een tactisch spelletje?

Wat is het voetbal stadion groot! Wow! Nog even een wave gedaan en de sfeer geproefd in het stadion. Heel gaaf! Het gras mochten we niet op van Christiaan, dat deden we dan natuurlijk ook niet. Maar we mochten wel op de stoelen zitten van onder andere Dušan Tadić, Noussair Mazraoui, Steven Berghuis en Sébastien Haller. Ajax won de volgende dag met 3-2 van Feyenoord, dat is geen toeval!

Even lunchen bij Boulevard 020, waar we genoten hebben van de limonade, frietjes, pannenkoeken en/of tosti’s. Mét een mandarijntje toe. Daarna snel door naar GameState om nog even te gamen. Oh oh oh wat een feest of herrie met veel lichten, het is maar hoe je het bekijkt. De kids vonden het geweldig! Basketballen, lasergamen, flipperen, pijl en boog schieten, noem het maar op, alles kun je daar doen! Het kon de kids niet lang genoeg duren! Dit gaan we zeker nog een keer doen.

Bij vertrek kregen de kids nog een mooie Ajax vlag en sticker mee naar huis. Een leuke herinnering aan een mooie gezellige dag. Tot de volgende keer!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *