Achtbanen in Speelpark Oud-Valkeveen

Zo’n 40 kinderen waren dolenthousiast dat ze mee mochten naar speelpark Oud-Valkeveen op zaterdag 24 september. Hun ouders trouwens ook.

De kinderen kregen een pakketje met een krentenbol, pakje drinken, banaan en Liga voor in de bus. Dat werd al goed ontvangen. De busreis met buschauffeur Piet verliep rustig, de kinderen waren vol spanning naar wat ze te wachten stond. We reden bijna nog langs het huis van Linda de Mol en zagen de groene omgeving met grote huizen vol bewondering aan. Eenmaal bij het park, begon de regen toch wel aardig te druppelen. Poncho’s aan en gaan. Sommige kinderen konden zwemmen in de poncho, maar dat was tenminste wel lekker droog.

Het speelpark Oud-Valkeveen was erg overzichtelijk, de kinderen renden van enthousiasme overal naartoe. Jumpen op de trampoline, in de breakdancer, in de boomstam, van de matten glijbaan. “Hoeveel kinderen hadden jullie in je groepje?” “8 kinderen”. “Oh ik heb er denk ik 1 van jou”. “Allemaal weer terug naar de juiste juf en meester.”

Om 12.30 uur was het tijd voor de lunch. Frietjes met een pakje drinken. De kinderen wilde zo snel mogelijk weer verder spelen. Over de loopbrug, op de klimmuur en snel weer naar buiten: “we hebben nog niet alle attracties gehad.”
De zweefmolen was aan, “yes riepen de kinderen daar willen we heen!” Daar waren niet alle begeleiders blij mee, we kwamen er na twee rondjes weer misselijk uit. De botsauto’s waren ook favoriet.

Rond een uurtje of 15.00 verzamelden we allemaal in de rij voor een ijsje. Daarna bracht Piet ons weer naar het Amstel station. Sommige kinderen kregen we bij aankomst bijna niet wakker. Wat een vermoeiende en leuke dag!

Dit uitje was mede georganiseerd door woningcorporatie de Alliantie. Namens stichting Samen Lachen bedankt.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *